Om

Hej!


Jag som driver Stall Kungskvarn heter Sandra Månsson. Stallet är resultatet av min dröm om en fristad för oss som vill hantera och träna hästar med positiv förstärkning, fritt från dominans och tvång. En plats där vi får återupptäcka kärleken till dessa fantastiska djur och där relationen till dem är viktigare än att prestera. En plats där hästar får vara hästar.

Jag kan inte tänka mig ett bättre ställe för detta än på Kungskvarn. Här vid Svartåns strand, där mina barn växer upp som sjätte generationen Månsson, har marken trampats av hovar i århundraden. Från arbetshästarna som drog vagnar med säd till kvarnen redan på 1600-talet, till farmor Olgas högresta halvblod Bento. Här vill jag utforska vad det innebär att skapa ett naturligt hästliv i samklang med människan. Och jag vill gärna dela det med dig.

Välkommen!

Jag är utbildad inom kommunikation och ledarskap och har lång erfarenhet av att coacha människor. Jag tror på kraften i positiv förstärkning och brinner för att förbättra kommunikationen mellan häst och människa. Kort och gott – jag vill hjälpa hästälskare att bli bättre hästtränare!


Följ mig och hästarna på Instagram