Sagt om oss

”Genom Stall Kungskvarn har Sandra skapat en fristad för sina hästar! Med gedigen kunskap och omtanke om hästens bästa, genomtänkt och berikande miljö och därutöver stimulerande och belöningsbaserad träning har hon gett individerna i flocken de allra bästa förutsättningarna att bli trygga och harmoniska. Hästarna är orädda, nyfikna och kontaktsökande – de älskar att träna eller bara umgås med sina människor. På Stall Kungskvarn välkomnas alla besökare varmt av såväl två- som fyrbenta!”

SARA NIELSEN
medryttare

”När man kommer till Stall Kungskvarn så blir alla ‘det går inte’ som bortblåsta och man får en känsla av harmoni. Ett bevis på hur hästar med olika energibehov, ålder och kön kan hållas tillsammans. Hälsosamma hästar i en optimal miljö. Det blir tydligt hur hästarnas psykiska välmående påverkas positivt av att vara i en flock vars struktur efterliknar den struktur hästar mår bra av, nämligen en långvarig familj.”

PAULINA LUNDBERG
etolog

”Sandra var den tränare som hjälpte mig igång med belöningsbaserad träning. Jag sökte en träningsform för min häst som gjorde att han inte ”stängde av” utan ville vara delaktig. Sandra såg hans signaler tydligt och guidade mig på ett pedagogiskt sätt så jag kunde vara mer tydlig för att ge min häst de bästa förutsättningarna till att lyckas. Vilket har öppnat upp en helt ny tillvaro för oss! Tack!”

INGELA BOSTRÖM
elev