Tjänster

Träning

Är du nyfiken på belöningsbaserad träning? Besök oss för en lektion tillsammans med din egen häst eller med någon av våra erfarna klickerhästar! Hos oss finns flera fyrbenta läromästare som gärna vägleder dig. Under namnet Hippologiskt erbjuder vi även beteendeutredningar, coachning och vetenskapsbaserad träning online eller på plats hos dig.

Avel

Våren 2021 föddes de allra första fölen på Stall Kungskvarn! De får växa upp i en stabil, blandad flock på lösdrift och får genom positiv förstärkning lära sig grunderna i att hanteras av och umgås med människor. Köper du ett föl av oss ingår alltid livslång tillgång till stöd och rådgivning.

Inackordering

På Stall Kungskvarn finns inackorderingsplatser för hästar som tränas belöningsbaserat. Hästarna går på lösdrift och vi lägger stor vikt vid att skapa en harmonisk och konfliktfri tillvaro för dem, genom att anpassa miljön och våra rutiner i linje med hästens behov och beteendebiologi. Till sommaren utökar vi och kan ta emot ytterligare en häst eller två. Skulle du och din häst passa hos oss – hör av dig!