Lediga lösdriftsplatser

Nu utökar vi med fler hagar och till stor ligghall (ca 185 kvm inklusive skötselplatser och människoytor!) på Stall Kungskvarn. Från 1 september finns lediga platser för dig som tränar och rider belöningsbaserat.

Här finns Sveriges första klicker- och beteendecenter med inhouse klickertränare, hästetolog och samarbeten med yrkespersoner som antingen själva arbetar belöningsbaserat eller har god insyn i vad det innebär. Din häst kommer att gå i en välfungerande lösdrift med ligghall och stora hagar som uppmuntrar till rörelse, bland annat med ett ca 1 km långt track-system genom skog och över öppet fält. Du får tillgång till sjukboxar, ridbana med omvänd rundkorall, jättefina ridvägar och bra bete sommartid.

Här är mysigt och familjärt och vi hjälps åt med allt arbete kring hästarna. Vi har bland annat ett stallpass per dag där veckans dagar fördelas mellan oss och även inkluderar mockning av hagen året runt. Söker du en massa service och bekvämligheter är vi inget för dig, men vill du erbjuda din klickerhäst ett aktivt och naturligt hästliv utomhus i flock och bli del i ett glatt och stöttande gäng likasinnade, hör av dig!

Harmonin i flocken är enormt viktig för oss så detta ska vara långsiktiga inackorderingar. Din häst bör vara stabil och flocksmart, du en aktiv och engagerad hästmänniska som spenderar mycket tid i stallet och har förmåga att se till flocken som helhet, inte bara din egen häst. Givetvis använder du inte onödigt aversiv utrustning som sporrar, spön, skarpa bett och liknande.

Observera att vi endast tar emot inackorderingar som tränar och rider belöningsbaserat med klicker eller motsvarande, det vill säga som inte längre använder sig primärt av tryck-eftergift. Gör du ännu inte det bör det vara din absoluta ambition att göra det. Du bör dock ha kommit en bit på din crossover-resa, eftersom det ofta är en stor och omvälvande förändring i både tankesätt och handling. Referenser från tränare med belöningsbaserad inriktning bör finnas i någon form.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s